مایکروفر چگونه کار می کند؟

اجاق های مایکروویو از لحظه شروعشان در خانه های دهه 1970 ، زندگی انسان ها را تغییر دادند. اجاق مایکروویو روند پخت و گرم کردن وعده های غذایی را سریع تر انجام می دهد ، باعث صرفه جویی در وقت و افزایش پتانسیل اوقات فراغت در کار می شود. مکانیک مایکروویو از همان ابتدا مرموز بود. به نظر می رسد یک جعبه فلزی جادویی است که به جای گرم کردن هوا و همه چیز در اطراف آن با هدایت از طریق شعله ، مواد غذایی را می چرخد ​​و گرم می کند. کاربران مایکروویو نیز قوانین عجیب و غریب این فناوری را پذیرفتند: بدون فلز ، پلاستیک قابل ذوب و هم زدن تا به طور یکنواخت پخته شود. پس جادوی ماکروویو چیست؟

اجاق های مایکروفر (مایکروویو) با تزریق مایکروویو به مایکروویو ، نوعی انرژی ، غذاها را می پزند. این امواج الکترومغناطیسی برای چشم انسان قابل مشاهده نیستند و بین امواج رادیویی که طول موج آنها طولانی تر است و امواج مادون قرمز که کوتاه تر هستند قرار می گیرند. در داخل روده مایکروویو ، دستگاهی به نام مگنترون انرژی الکتریکی را از پریز برق به یک رشته گرم شده منتقل می کند و جریان الکترون ایجاد می کند که به نوبه خود مایکروویو را از طریق آنتن به محفظه پخت و پز منتقل می کند. مایکروویو در اتاق محفظه می شود و با قرار گرفتن در آب ، قندها و چربی ها غذا را از طریق گرمایش تابشی – مولکول های مهیج درون یک جسم می پزد. از آنجا که مایکروویوها می توانند قبل از از دست دادن شتاب تا حد زیادی به درون یک جسم بروند ، غذاهای خارجی ضخیم تر توسط مایکروویو گرم می شوند و پس از آن با انتقال هدایت گرما از خارج ، قسمت داخلی آن گرم می شود.

بنابراین قوانین رایج مایکروویو با این مکانیک ها چگونه منطقی است؟ انواع خاصی از پلاستیک ها مانند مایعات مایکروویو را جذب می کنند و باعث می شوند مواد غذایی پخته یا روی آنها پخته شود. فلز مایکروویو را منعکس می کند و بنابراین در حرکت امواج درون کوره ها اختلال ایجاد می کند. و هم زدن غذا ، حداقل آن چیزی که می تواند هم زده شود ، به پخش شدن گرما کمک می کند ، اطمینان حاصل شود که داخل آن و همچنین بیرون پخته شده است.

پیشنهاد می کنیم برای خرید مایکروفر حتما مقالات خوب اینترنت همچون این راهنمای خرید مایکروفر را مطالعه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *